COCKTAIL WORKSHOP

Altijd al willen weten hoe je de lekkerste cocktails moet maken? Boek dan nu een Mr. Finch cocktailworkshop voor jou en je vrienden, vriendinnen, collega.s of teamgenoten. In ongeveer 1,5 uur leggen we aan de hand van duidelijke instructies en interessante wetenswaardigheden  uit hoe je in een handomdraai 3 cocktails kunt maken. Je kan al een workshop boeken vanaf 6 personen. We hebben een aantal arrangementen samengesteld, maar kunnen ook een workshop speciaal  naar wens samenstellen.

COCKTAILWORKSHOP MR. FINCH

Je kan al een workshop boeken vanaf 6 personen.  De maximale groepsgrootte is ongeveer 25 personen. We houden hierbij rekening met maximaal 4 personen per tafel en de 1,5 meter regel zolang dit verplicht is.

Een workshop duurt ongeveer 90 minuten en in die tijd leer je de 3 cocktails maken die in het gekozen arrangement zitten. We leggen je in vogelvlucht de geschiedenis van de betreffende cocktail uit en helpen je uiteraard waar nodig met de bereiding ervan. In overleg kunnen we ook een ‘custom made’ workshop voorbereiden. Je vindt de arrangementen iets verderop op dezde pagina.

Het is ook mogelijk om een workshop op locatie boeken, dit kan vanaf minimaal 10 personen in de regio Utrecht.

We kunnen op vrijwel alle dagen een cocktailworkshop verzorgen in Mr. Finch, maar in verband met de doorgaans druk bezochte weekeinden kunnen deze niet later aanvangen dan 17:00 uur.

De kosten van een cocktailworkshop in Mr. Finch bedragen € 32,50 per persoon. Voor een workshop op locatie maken we graag een offerte voor je. Betaling direct na afloop per contant/pin/creditcard.

 

 

 

OPENING hours

MONDAY:  CLOSED 

TUESDAY-SUNDAY:  16:00 – 00:00 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact / BOOKING

Phone 030-7651679

or use the green whatsapp button on this page

Mail: info@mr-finch.nl

Address DRIEHARINGSTRAAT 5, UTRECHT